Kontakt idag:
+45 70 555 689

Efter en fotografering

Når du har været til fotografering hos mig, vil jeg kigge billederne igennem og udvælge 2-3 stk, som jeg vil bruge til sneakpeek på sociale medier af din fotosession.

Så snart dine billeder er færdige, vil du modtage en mail med et link til dit personlige galleri.

I det personlige galleri vil du kunne se alle dine billeder. Billederne må på ingen måde redigeres og vandmærket må ikke fjernes. Du må meget gerne dele sneakpeeks og blogindlæg som jeg lægger ud på de sociale medier, så jeres familie og venner kan se dit smukke barn.

I dit personlige galleri udvælger du de billeder som du ønsker fra din fotosession. Alle print kan laves i blank eller mat finish. De bliver printet på professionelt fotopapir hos et billedlaboratorium, så kvaliteten er i top og farverne holder i årevis.

I sender en mail til mig, hvor I fortæller hvilke billeder I ønsker i hvilke størrelser (alt efter hvilken pakke I har bestilt) og hvilke billeder I ønsker i digital levering.

Ønsker du flere billeder end det antal der er inkluderet i din pakke, er det muligt at tilkøbe flere billeder. Galleriet vil være åbent i 14 dage. Herefter vil galleriet lukke ned, og det vil koste et gebyr på 100 kr for at åbne igen.

Når I har downloadet jeres digitale billeder, er jeg ikke længere ansvarlig for backup af jeres billeder. Sørg derfor for at lave en backup online eller på et USB-stick.

Comments are closed.